Tapahtumat

Kanuunoilla on vuosittain kaksi omaa tapahtumaa: Tour de Tampere kesällä ja Talvi Tour de Tampere talvella. Lisäksi seuramme on jo usean vuoden ajan toiminut yhteistyössä Pirkan Pyöräilyn kanssa tarjoten pitkälle matkalle ohjattuja ajoryhmiä.

Tour de Tampere

Tour de Tampere on seuran perustamisesta lähtien järjestetty monipuolinen maastopyöräilytapahtuma. Se kokoaa Tampereelle satoja pyöräilijöitä nauttimaan maasto- ja gravelpyöräilystä ohjatuissa ryhmissä Tampereen ja sen lähikuntien poluille.

MTB-ajoryhmiä on erikseen koville kuskeille, enduro-henkisille ja tavallisille maastopyöräilijöille, sähköllä taikka ilman. Nykyisin sähköpyörien yleistyttyä tarjolla on myös ns. sähköryhmiä. Reittien vaativuus- ja rasitustaso vaihtelee ryhmien mukaan. Tarjolla sekä pitkää että vähän lyhempää ja sekä helppoa että teknisesti vaikeaa ajoa. 

Gravel on myös kasvattanut suosiotaan. Ennen kuin gravelista tuli ilmiö, tarjosimme Tour de Tampere -tapahtumassa cycloryhmiä! Ajatpa sitten kumpaa vain, tarjolla tyypillisesti kaksi ajoryhmää – lyhyempi ja pidempi.

Tour de Tampere ajetaan vuosittain joko keväällä taikka syksyllä. Tietoa tapahtumasta löydät Fillarifoorumilta sekä Facebookista. Liity Facessa Tour de Tampere -ryhmän seuraajaksi! Tsekkaa tapahtumavideot Youtubesta!

Talvi Tour de Tampere

Helmi- maaliskuussa ajetaan ehkä lajissaan ainoa talvipyöräilytapahtuma, Talvi Tour de Tampere! Monen mielestä paras aika maastopyöräilyyn on talvi, sillä polut ovat parhaimmillaan eivätkä hyttyset kiusaa! Kevättalven aurinko, hohtavat hanget, upeat reitit ja hyvä seura kokoavat vuosittain satoja pyöräilyn ystäviä perinteikkääseen talvitapahtumaamme.

Kesätourin tapaan ajoryhmiä tarjolla on monipuolisesti, myös gravelpyöräilijöille.  Tietoa tapahtumasta löydät Fillarifoorumilta sekä Facebookista. Liity Facessa Tour de Tampere -ryhmän seuraajaksi! Tsekkaa tapahtumavideot Youtubesta! 

Tuorein tapahtumavideo vuoden 2023 Talvi Tour de Tampereelta Tauoista EI tingitä -ryhmän lenkiltä:

Pirkan pyöräily

HLU:n järjestämä Pirkan Pyöräily on Suomen suurin pyöräilytapahtuma. Seurallamme on ollut ja on edelleen suuri kunnia tarjota ohjattuja keskinopeusryhmiä Pitkällä Pirkalla eli 217 km matkalla. Kun ilmoittaudut tapahtumaan ajoissa, ehdit myös ilmoittautua haluamaasi ajonopeusryhmään!

Viime vuosina on järjestetty myös Hiekkapirkka eli soratiepainotteinen versio klassikosta. Sillä on mittaa noin 180 km ja myös siinä seuramme tarjoaa ohjatut keskinopeusryhmät.

Epävirallisia, omatoimisia ajoryhmiä muodostuu usein myös klassikkomatkalle eli 134 km mittaiselle Näsijärven kierrolle. Pirkan Yöpyöräilyynkin voit löytää Fillarifooumilta taikka Facebookista itsellesi ajoseuraa.