Junioritoiminta

Vuoden 2024 junnulenkit ajetaan maanantaisin, lähtöpaikat alla. Huomaattehan, että aiemmista vuosista poiketen lenkkien lähtöaika on jo 17:30.

6.5. Lamminpään maja

13.5. Lamminpään maja

20.5. Lamminpään maja

27.5. Metsäkylän yhtenäiskoulu

3.6. Metsäkylän yhtenäiskoulu

10.6. Lamminpään maja

17.6. Lamminpään maja

Kesäkuun lopun ja heinäkuun lomailemme. Elokuussa todennäköinen lenkkipäivä on maanantai, tästä ilmoitamme tarkemmin heinäkuussa.

Junnulenkki on kaikille junnuille, heidän saattajilleen ja vaikka maastopyöräilyyn tutustumista haluaville aikuisille suunnattu avoin yhteislenkki. Ennakkoilmoittautumista tai Kaupin Kanuunoiden jäsenyyttä ei vaadita.

Kaikki lenkit alkavat klo 17:30 ja kestävät 1 1/2 tuntia. Olethan ajoissa paikalla, ettei ryhmien jakoon huku ajoaikaa!

Ryhmiä pyrimme pitämään ainakin kolmen eri tasoista: ”aloittelijat”, ”edistyneemmät” ja ”isot”. Osallistujia ei jaeta ryhmiin iän tai koon, vaan ajotaidon mukaan. Pienempien seassa saattaa olla isompia mukana, koska ”isojen” ryhmässä ajetaan jo todella reippaasti ja myös haastavilla poluilla.

Valitettavasti ihan aloittelijoita emme pysty ottamaan mukaan vetäjien vähyyden vuoksi, vaan pääsyvaatimuksena on jonkinmoinen polkuajokokemus, ettei ajaminen mene pelkäksi talutteluksi. Aloittelijoiden ryhmässä ajetaan jo metsäpoluilla.

Suositus junnulenkkien aloitusiäksi on 6 – 7 vuotta. Myös tätä nuoremmat voivat osallistua, mutta silloin myös huoltajan pitää osallistua lenkille. Potkupyörät rajaamme pois lenkeiltä, jotta meno olisi sujuvampaa ryhmässä. Osallistujilla olisi myös hyvä olla vähän kokemusta maastossa pyöräilemisestä.

Tervetuloa mukaan iloisille ja mukaville junnulenkeille!

 

Muistilista osallistujille

  • Junnulenkeille osallistutaan vain terveinä!
  • Kypärä on pakollinen varuste. Lisäksi suosittelemme ajolaseja ja -hanskoja.
  • Pyörän pitää olla maastokelpoinen ja tietysti hyvässä kunnossa.
  • Mukaan kannattaa ottaa myös juotavaa ja pientä purtavaa (esim. välipalakeksi).
  • Osallistujia ei ole vakuutettu meidän puolestamme, joten on suositeltavaa, että huolehditte oman vakuutusturvanne kuntoon ennen ensimmäistä osallistumiskertaa. Käytännössä tarkoittaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta (eri vakuutusyhtiöillä voi olla erilaisia nimikkeitä).