Junioritoiminta

Vuoden 2023 junnulenkit ajetaan seuraavan aikataulun mukaisesti:

4.5. Lamminpään maja

8.5. Lamminpään maja

16.5. Tesoman uimahalli

22.5. Tesoman uimahalli

29.5. Pikku-Ahvenisto. Lenkit lähtevät moottorien yli menevän ulkoilureittisillan eli ns. Kanuunasillan päästä. Autolla pääsee tarvittaessa parkkipaikalle. (kartta)

8.6. Pikku-Ahvenisto PERUTTU, PAHOITTELEMME!

12.6. Lamminpään maja: junnurieha

19.6. Tesoman uimahalli

Kesätauon jälkeen, huomiokaa poikkeavat aloitusajat!

Ma 7.8. klo 18 Lamminpään maja (Velodromintie 45, 33420 Ylöjärvi).
La 19.8. klo 11 Yltä ja alta -maataideteos (Sasintie 555, 39150 Pinsiö). Junnujen oma Tour de Tampere. Ilmoittautumislinkkiä tulossa.
Su 3.9. klo 14 Metsäkylän yhtenäiskoulu (Metsäkyläntie 32, 39160 Julkujärvi).

Junnulenkki on kaikille junnuille, heidän saattajilleen ja vaikka maastopyöräilyyn tutustumista haluaville aikuisille suunnattu avoin yhteislenkki. Ennakkoilmoittautumista tai Kaupin Kanuunoiden jäsenyyttä ei vaadita.

Kaikki lenkit alkavat klo 18 ja kestävät 1 1/2 tuntia. Olethan ajoissa paikalla, ettei ryhmien jakoon huku ajoaikaa!

Ryhmiä pyrimme pitämään ainakin kolmen eri tasoista: ”aloittelijat”, ”edistyneemmät” ja ”isot”. Osallistujia ei jaeta ryhmiin iän tai koon, vaan ajotaidon mukaan. Pienempien seassa saattaa olla isompia mukana, koska ”isojen” ryhmässä ajetaan jo todella reippaasti ja myös haastavilla poluilla.

Valitettavasti ihan aloittelijoita emme pysty ottamaan mukaan vetäjien vähyyden vuoksi, vaan pääsyvaatimuksena on jonkinmoinen polkuajokokemus, ettei ajaminen mene pelkäksi talutteluksi. Aloittelijoiden ryhmässä ajetaan jo metsäpoluilla.

Suositus junnulenkkien aloitusiäksi on 6 – 7 vuotta. Myös tätä nuoremmat voivat osallistua, mutta silloin myös huoltajan pitää osallistua lenkille. Potkupyörät rajaamme pois lenkeiltä, jotta meno olisi sujuvampaa ryhmässä. Osallistujilla olisi myös hyvä olla vähän kokemusta maastossa pyöräilemisestä.

Tervetuloa mukaan iloisille ja mukaville junnulenkeille!

 

Muistilista osallistujille

  • Junnulenkeille osallistutaan vain terveinä!
  • Kypärä on pakollinen varuste. Lisäksi suosittelemme ajolaseja ja -hanskoja.
  • Pyörän pitää olla maastokelpoinen ja tietysti hyvässä kunnossa.
  • Mukaan kannattaa ottaa myös juotavaa ja pientä purtavaa (esim. välipalakeksi).
  • Osallistujia ei ole vakuutettu meidän puolestamme, joten on suositeltavaa, että huolehditte oman vakuutusturvanne kuntoon ennen ensimmäistä osallistumiskertaa. Käytännössä tarkoittaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta (eri vakuutusyhtiöillä voi olla erilaisia nimikkeitä).