Tilaus- ja toimitusehdot

SEURAN AJOASUT

Kanuunapaidan, buffin ja muita asusteita saat ostettua verkkokaupastamme. Tuotteita ei postiteta. Ostokset voi noutaa yhteistyökumppaniltamme Signaturelta kaupan aukioloaikoina.

Saat tuotteen kertomalla nimesi ja tilauksesi sisällön. Signature sijaitsee Nekalassa osoitteessa Kuoppamäentie 35, Tampere.

Tuotteet ovat seuran, ja niistä vastaa seuran hallitus. Signature ei vastaa tuotteista. Näin ollen tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Käy tutustumassa ja sovittamassa tuotteita liikkeessä – näin varmistut, että saat oikean kokoisen tuotteen!

Näin tilaat ja noudat paidan taikka asusteita:

1) Tutustu verkkokaupan tuotekuvauksessa olevaan Santinin kokotaulukkoon. Jos olet epävarma sopivasta koosta, voit sovittaa asua Signatrella ennen ostopäätöstä. Myös buffeja ja hanskoja voi hypistellä ennen ostosta.

2) Tuotteita voi ostaa vain verkkokaupassamme. Et voi maksaa asusteita käteisellä tai pankkikortilla noutopaikassa. Sovittamisen jälkeen voit mennä verkkokauppaan ja tehdä ostoksen. Ostoksesta siirtyy tieto kauppajärjestelmään siten, että Signaturella näkyy tekemäsi ostos välittömästi verkkokauppamaksun jälkeen, jonka jälkeen saat tuotteet.

3) Emme tee vaihtoja emmekä palautuksia. Jos kohdasta 1 huolimatta koko ei ollut sopiva, voit kysyä vaihtoa muilta jäseniltä esimerkiksi seuran Facebookissa.

4) Kun olet maksanut tuotteet verkkokaupassa, ovat ne välittömästi noudettavissa. Kerro nimesi sekä mitä tuotteita olet tilannut.

5) Tuotteita ei postiteta.

6) Muistathan tuotteita noutaessasi, että vaikka tuote on jo maksettu, ei sinulla ole etuiluoikeutta suhteessa liikkessä asioiviin muihin asiakkaisiin! Ja muutoinkin ystävällinen ja kohtelias asiointi on paikallaan 😀 Olemme valitettavasti takavuosilta saaneet palautetta huonosti käyttäytyvistä seuramme jäsenistä. Ollaan kiitollisia, että olemme saaneet hyvän kumppanin asujen jakeluun! Kukaan meistä ei halua enää takaisin rajoitettuun ”autotallijakeluun”.

7) Mahdollisissa verkkokauppaan ja maksuun liittyvissä ongelmissa ota yhteyttä webmasteriin, webmaster@kaupinkanuunat.fi.

8) Jos on käynyt niin, että ostaamasi tuotetta ei löydykään, ota yhteyttä seuran hallitukseen, hallitus@kaupinkanuunat.fi. Seura vastaa tuotteista ja niiden lukumäärästä – Signature vain jakelee tuotteet. Ei siis ole heidän syynsä, jos jotain tuotetta ei ole! Hallitus huolehtii, että tuotteiden saldo verkkokaupassa täsmää jaettavien tuotteiden lukumäärän kanssa.

9) Seuran hallitus vastaa muutoinkin kokonaisuudessaan asuista ja asusteista. Jos sinulla on tuotteisiin liittyviä kysymyksiä tai reklamaatiota, ota yhteyttä hallitukseen.

On myös kohteliasta tehdä pieniä lisähankintoja liikkeestä. Signaturella on korkealuokkaisia tuotteita ja tarvikkeita tarjolla!

 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Tietoa maksamisesta »