Talvimaastopyöräilyn klassikko! Ei osallistumismaksua! Useampia ajoryhmiä, joilla enimmäkseen leppoisa vauhti mutta matkan pituus vaihtelee. Enimmäkseen maastopyöräryhmiä niin läskeillä kuin nakkikumeillakin, sähköllä tai ilman. Ehkä erikseen ryhmä sähköpyörille. Yksi tai kaksi ryhmää gravel- eli cyclo- eli sorapyörille. Ryhmistä ilmoitetaan Facebookin tapahtumassa tarkemmin, stay tuned!

Ota mukaasi riittävästi juotavaa ja evästä, kaikille ryhmille ei välttämättä osu matkan varrelle kauppoja taikka huoltopisteitä. Ryhmistä ja reiteistä tarkempaa tietoa lähemmin. Tyypillisesti meillä on kolmen, viiden ja kahdeksan tunnin ajoryhmiä. Tervetuloa ajamaan Tampereen parhaille talvipoluille!
HUOM! Säävaraus! Jos säärintama yllättää ja lumimyräkkä tukkii polut ajokelvottomaan kuntoon, tapahtumaa siirretään myöhempään erikseen ilmoitettavaan ajankohtaan. Vastaavasti jos on sattunut pitkä plussakeli ja polut pehmenneet sohjoksi, tapahtuma siirretään. Tätä kirjoittaessa polut ovat betoninkovia ja ajettavaa riittää!