XXIX Tour de Tampere – 7.9. Save the Date!

Maastopyörätapahtumien klassikko lähesty kolmea kymppiä kun lauantaina 7.9 ajamme Pirkkalan maastoissa 29. TdT:n. Viime vuosien tapaan tarjolla on erilaisia lenkkivaihtoehtoja muutaman tunnin helpommista ja kevyemmistä maastoryhmistä pidempiin monen tunnin todellisiin Td- ryhmiin gravelryhmiä unohtamatta. Lähtö- sekä tapahtumapaikkana toimii Pirkkalan vapaa-ajan keskus.

Tälle sivulle tulee noin kuukautta ennen tapahtumaa tiedot eri lenkkivaihtoehdoista sekä muu tarpeellinen tieto. Samaan aikaan avaamme ennakkoilmoittautumisen Kanuunakauppaan. Ennakkoon voi maksaa ja ilmoittautua 2.9. saakka hyvin edulliseen 25€:n hintaan. Paikan päällä ilmoittautumien on mahdollista lenkkipäivänä klo 9-9:30 hintaan 50€, maksu Mobile Pay`llä.

Hinta sisältää valmiiksi suunnitellun kuvauksen mukaisen lenkin osaavien ohjaajien opastamana, maittavan ruuan lähtöpaikalla lenkin jälkeen sekä suihku- ja pyöränpesumahdollisuuden. Tapahtuman ajaksi pyrimme saamaan myös raatoauton sekä joitain yleisempiä varaosia. Ja joka tapauksessa takaamme turvallisen lähtöpaikalle paluun haaverin tai teknisen ongelman tapahtuessa.

Osallistujien on hyvä muistaa, että osallistujia ei ole järjestäjän puolesta vakuutettu. Eli oma vakuutusturva kuntoon. Pyörä kannattaa olla huollettuna. Jos matka katkeaa teknisestä taikka muusta syystä, on mahdollisuus päästä takaisin lähtöpaikalle ns. raatoauton kyydissä. Osallistujilta edellytetään kypärän käyttöä.

Tapahtumasta saa lisää tietoa sekä voi kysellä kysymyksiä myös Facebookissa sekä Fillarifoorumilta.

Reittikuvaukset:

Tulossa noin kuukautta ennen tapahtumaa!!!

Tervetuloa nauttimaan!